Մենք արդեն տեղափոխել ենք` 18,725,635 կգ 2,506,287 կմ․

Հեռ` +(374) 41 27-07-07
+(374) 10 27-07-07

Մեզ հետ, հեռավորությունը խոչընդոտ չէ, այլ հնարավորություն.

Ծախսերի բաշխումը գնորդի/վաճառողի միջև համաձայն Ինկոտերմսի


Image 1

Արագ փչացող ապրանքների տեղափոխման ջերմային ռեժիմները
N անվանում  տեղափոխման ջերմաստիճան ջերմաստիճան բարձելիս Նշումներ
1 Սառեցված ապրանքներ- միս, կիսաֆաբրիկատներ, թռչնի միս և այլն ոչ  բարձր - 12 ոչ բարձր- 8
2 Ծիրան (+ 3) - 0 3
3 Անանաս (+ 11) - (+ 8) (+ 10) - (+ 13)
4 Բադրիջան (+ 10) - (+ 8) (+ 7) - (+ 10)
5 Ոչ հասած բանան (+ 1) - (+ 11) (+ 12) - (+ 15) Հասած վիճակում չի տեղափոխվում
6 Արագ սառեցված միս, ձուկ, կիսաֆաբրիկատներ, մրգեր, բանջարեղեն ոչ  բարձր - 18 -18
7 Խաղող (+ 8) - (+ 1) 8
8 Բալ, կեռաս (+ 2) - (+ 1) 3
9 Ոլոռ/թարմ (+ 5) - (+ 1) 5
10 Տանձ (+ 5) - (+ 3) (+ 6) - (+ 8)
11 Խմորիչ 0 + 4 0 - +4
12 Դդում (+ 8) - (+ 10) (+ 8) - (+ 10)
13 Ձկան յուղ (բժշկական) -3 0
14 Կենդանական ճարպ, հալած յուղ 0, - 3 0
15 Ձկան խավիար 0 - (- 5) 0
16 Դդմիկ (+ 6) - (+ 1) 6
17 Բրյուսելյան կաղամբ (+ 12) - (+ 1) 8
18 վաղահաս կարտոֆիլ (+8)-(+1) 8
19 Կաղամբ (+ 8) - (+ 1) 8
20 գունավոր կաղամբ (+ 8) - (+ 1) 8
21 Երշիկ և եփված մսամթերք 0, + 6 8 24 ժամից ավել  խորհուրդ չի տրվում տեղափոխել
22 Ապխտած երշիկ 0, - 3 0, + 4
23 Կիսա-ապխտած երշիկ 0, - 3 0, + 4
24 Հում ապխտած երշիկ (+ 10) - (+ 8) (+ 10) - (+ 8)
25 պահածոներ(բաց. ձկան) (+ 15) - (+ 20) -
26 Ձկան պահածո 10 0
27 Մայոնեզ (+ 3) - (+ 18) (+ 3) - (+ 18)
28 Մարգարին 0 - (- 3) ոչ ավել+ 12
29 Ապխտած ձկնամթերք 0 - (- 3) 0
30 Բուսական յուղ (+ 10) - (+ 2) 12
31 Կարագ ոչ ավել- 6 -6
32 Պաստերիլիզացված կաթ 8 ոչ ավել + 8 12 ժամից ավել  խորհուրդ չի տրվում տեղափոխել
33 Վաղահաս գազար (+ 8) - (+ 1) 8
34 Պաղպաղակ ոչ ավել - 14 ոչ ավել - 18
35 Վարունգ (+ 5) - (+ 10) 10
36 Դեղձ (+ 4) - (+ 1) 4
37 Լոլիկ (+ 15) - (+ 8) (+ 15), (+ 8)
38 Տաք ապխտած սառեցված ձուկ ոչ ավել - 8 -10
39 Ապխտած չորացրած ձուկ 5 0
40 Աղ դրված ձուկ -5 2
41 Թարմ ձուկ սառեցված 0 - (- 1) 3
42 Թարմ կանաչի (+ 8) - (+ 1) 8
43 Մարինացված ձուկ  ոչ ավել - 6 -6
44 Սալոր (+ 7) - (+ 1) 7
45 Հաղարջ (+ 2) - 0 3
46 Պանիր ցանկացած ոչ ավել+ 8 ոչ ավել + 8
47 Լոբի թարմ (+ 8) - (+ 2) 10
48 Ցիտրուսներ  (+ 10) - (+ 2) (+ 7) - (+ 10)
49 Հապալաս (+ 4) - 0 4
50 Խնձոր (+ 5) - (+ 3) (+ 6)-(+ 8)
51 Ձու  առանց սառը մշակման (+ 8) - (+ 4) (+ 8)
*Այս տեղեկատվությունը կրում է ոչ պաշտոնական բնույթ, խնդրում ենք բեռնափոխադրման ժամանակ մանրամասն ճշտել մասնագետներից: